Les agències publicitàries brasileres NBS i OOH Posteroscope han instal·lat un parell de panells publicitaris especials a Rio de Janeiro que de fet no publiciten res, però que són de gran utilitat! Aquests panells han estat dissenyats per atraure i matar el mosquit Aedes aegypte, que és el vector portador del virus Zika, i evitar d’aquesta manera la seva propagació. El Panell Matamosquits està equipat amb una tecnologia que emet àcid làctic, per simular la suor humana, i diòxid de carboni per simular la respiració humana. Les llums fluorescents incrementen encara més l’atracció dels mosquits per aquest tipus de mobiliari urbà, que té un radi d’acció de 4 kilòmetres. Els mosquits queden atrapats en el panell i moren per deshidratació.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on RedditShare on StumbleUpon