Oficialment el mòbil de Bond és el Xperia Z5 pèro de fet no apareix a la seva nova pel·lícula Spectre, que amb més de 13 marques patrocinadores podem considerar l’anunci més llarg que podem trobar . I és que Daniel Craig  va considerar que un mòbil Android no era prou sofisticat  per a James Bond, tot i que va rebre una oferta personal de 5 milions de dòlars per promocionar-lo i una oferta global de 18 milions de dòlars per la pel·lícula. Samsumg també ho va intentar i malgrat que sembla que va oferir 50 milions de dòlars a la productora i 5 milions  a Daniel Craig per a que Bond s’oblidés d’Omega i utilitzés el seu smartwatch Gear S2 i el Galaxy S6, no ho va aconseguir. Pel que sembla, Android no dóna actualment una imatge de prou disseny o fiabilitat segons els responsables artístics del saga Bond. “Bond només utilitza el millor”.

Al final Sony es va endur el gat a l’aigua, però a mitges. No van aconseguir que Bond utilitzés el telèfon durant la pel·lícula però sí una mena d’emplaçament publicitari a la inversa. El passat mes de setembre, Sony va fer públic l’anunci “Made for Bond“,  dirigit per Danny Kleinman, director de vàries seqüències de títols de les pel·lícules de Bond, i protagonitzat per l’actriu Naomi Harris,o sigui, la Miss Moneypenny oficial. Una petita pel·lícula d’acció en ella mateixa, on Moneypenny està en una missió de vigilància encoberta pel Southbank londinenc on captura imatges dels dolents amb una càmeraRX100 IV de Sony, i després intenta lliurar un smartphone Xperia Z3+ a Bond enmig d’una trepidant persecució. També podeu ajudar a la fidel secretària a trobar als seus assaltants en aquest videojoc.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on RedditShare on StumbleUpon