Una campanya interactiva ingeniosa de la protectora d’animals anglesa Battersea Dogs & Cat Home. Uns adorables i simpàtics gossos seguien als compradors d’un gran centre comercial a través de varies pantalles d’anuncis. A partir de l’ús de localitzadors que es trobaven en els flyers que es repartien a passejants, quan aquests continuaven caminant pel recinte anaven trobant-se amb vídeos del mateix gos que els anava “seguint”.

Un altre exemple de campanya interactiva va ser #lookup, creada per British Airways fa un parell d’anys, en que nens en una pantalla indicaven els avions que passaven en aquell moment per sobre de l’anunci i indicaven quina era la ciutat de destinació gràcies a la tecnologia GPS.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on RedditShare on StumbleUpon