img_1912Hola, sóc l’Imma. Una antiga ambientòloga que ha acabat treballant en gestió cultural. Les hores se m’escapen resseguint la cartellera teatral, assistint a tota classe de festivals i concerts, assajant amb l’Orfeó Català en el Palau de la Música o en alguna cata de te, doncs sóc cantaire de tota la vida i una apassionada del món del te.

Per coses de l’atzar em vaig trobar treballant en temes de cultura digital i he descobert que m’encanta trobar vídeos i altres continguts audiovisuals! Em podeu trobar escrivint sobre cultura digital en el blog i el butlletí de Cultura Digital del Departament de Cultura de la Generalitat.

Aquí podeu trobar tot el material que per alguna raó m’ha agradat. Ja sigui per la seva bellesa, originalitat, disseny, innovació o un “je ne sais pas”, en fi, que no me’ls puc treure del cap i els vull compartir amb vosaltres! Aquest blog va començar fa gairebé dos anys amb el nom d’Estirant del fil, però per qüestions dels follets informàtics i els hostings, hem reiniciat una nova vida amb el nom de Pantalles Creatives. Espero que us agradi la meva selecció!