El Mobile ja s’ha acabat i els congressistes que han omplert els carrers, els hotels i el metro van retornant als seus països. Jo aquest any no he patit la sensació de que el que es presentaven eren uns mòbils increïbles i que feien dentetes, ja que des de desembre, quan el meu desastre d’Xperia va mig morir, m’he passat per fi al feliç món de l’iPhone. Després del iPod i l’iPad ja tocava!

Els d’apple són uns mestres a l’hora de vendre sensacions, i els seus anuncis per iPhone no podien ser menys. L’anunci de Nadal d’apple l’any 2013 ens porta un noi que sembla que passa de la família perquè està tot el dia enganxat al mòbil, però és que tenia un molt bon motiu!!!! Very touching! L’anunci és un dels més recordats  i va arribar a guanyar un Emmy.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on RedditShare on StumbleUpon