Aquest és un preciós videoclip interactiu animat fruit de col·laboració dels estudis Blind i Interlude per encàrrec de Legacy Recordings. Amb el cover del Just Like a Woman de Dylan sonant amb la veu de Jeff Buckley, seguim històries paral·leles clicant diferents panells interactius de manera que és l’audiència qui decideix el to emotiu de l’experiència visual, i també es pot decidir la textura sonora  (guitarra, veu sola, piano, orquestració completa…). Existeixen més de 16.000 combinacionspossibles de músiques, a les quals hem d’afegir 73 panells animats que permeten canviar la història. Una combinació enorme de possibilitats!

Visiteu la pàgina web per poder experimentar  amb el videoclip interactiu!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on RedditShare on StumbleUpon