El curtmetratge Player Two de John Wikstrom és molt més emotiu i commovedor del que un curt relacionat amb els videojocs podria semblar. Amb gairebé un milió de visites i les xarxes socials de gamers parlant-ne, ens mostra la història d’un noi que recorda el seu pare mort amb el que passava temps jugant a la Xbox. Quan decideix recuperar-la després de més de deu anys oblidada al garatge torna a establir de nou una especial connexió amb el seu pare, ja que guarda una partida fantasma amb l’última carrera jugada pel seu pare. Tota una experiència espiritual amb un videojoc…

De fet la història està inspirada en el comentari que un usuari va penjar a Youtube. El millor anunci que Xbox es podria haver imaginat, i no han tardat gens en felicitar al jove creador per aquest curt ben especial!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on RedditShare on StumbleUpon