Fa un any us vaig parlar amb recança de la campanya de la Loteria de Nadal, la de No pierdas la ilusión… Llagrimeta fàcil, l’amic que guarda el número al pobre que no s’ho pot pagar i així també rasca una mica del premi (és cert, no és com l’euromillón però per tapar forats reconeguem que la la loteria de nadal no va malament…). Milions de vegades millor que els horrorosos últims anuncis però on estava el “calvo de la Navidad”, ainnnssss!!!!

Doncs aquest any, chapeau! Un preciós curt d’animació molt treballat, en la mateixa línia de la de l’any passat… que li guarden un número de la grossa al solitari vigilant nocturn de la fàbrica que només veu i interactúa amb els maniquins. I és tot un catxondo!!!!

Perquè reconeguem-ho. Sou com jo? Mai jugo a res excepte a la loteria de Nadal i la Grossa, perquè us imagineu arribar a la feina i veure que tothom ho està celebrant i tu no t’has rascat la butxaca gens ni mica…buf, ni imaginar-ho! Doncs d’això va Justino. Per cert, que m’he d’organitzar per compartir com sempre el dècim  de la feina!!!! Aix, quina memòria!!!!

Però a més la fàbrica de maniquís compta amb facebook propi i Justino té pàgina d‘instagram!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on RedditShare on StumbleUpon