Ha arribat Sant Esteve. Toca menjar corrents els canalons i marxar cap al Palau pel concert de cada any. La nadala amb la que des de l’Orfeó Català i el Palau de la Música us felicitem les festes compta amb uns col·laboradors ben especials: els Castellers de Vilafranca.

Varem quedar impressionats amb la seva pericia, varen fer com si res quatre vegades seguides un tres de set mentre la resta estàvem amb l’ai al cor, patint per si feien llenya amb la poca pinya que podien tenir sobre l’escenari, patint per l’escenari de fusta, etc… Però tot estava molt ben lligat i controlat!

Dos dels emblemes de la cultura catalana i patrimoni de la humanitat junts en una col·laboració ben especial.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on RedditShare on StumbleUpon