Si, un altre anunci nadalenc. I no és el de la Loteria Espanyola… Aquest any com a mínim no és una paròdia, però no deixa de ser molt melancòlic i ens recorda la crisis en la que vivim des de fa uns anys. Però amb lo que m’agradaven els anuncis del “calvo de la Navidad”!!!! El trobo a faltar molt!

Els anglesos magatzems Sainsbury feliciten el Nadal amb una història èpica basada en fets reals que varen passar durant la nit i el dia de Nadal de 1914. Aquell dia els soldats dels bàndols enfrontats durant la Primera Guerra Mundial varen parar els atacs i varen sortir de les trinxeres per cantar nadales, jugar a futbol  i fins i tot compartir algun regal.

Perquè…ni una guerra mundial pot destruir l’esperit nadalenc.

Aquest anunci ja porta 16 milions de visionats i està fent la competència a Monty el Pingüí com a millor anunci de Nadal…

D’acord, va, aquí teniu l’anunci de la Loteria de Navidad: No pierdas la ilusión…

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on RedditShare on StumbleUpon